Ingredienser
2 st bitar sejfileér
ägg
ströbröd
salt och peppar
potatis till två personer
Sås
1/2dl creme fraiche
1/2 dl majonäs
dill
1/4 lök
1/2-1 tsk citronsaft
salt och peppar
Först satte vi potatis på kokning och när de börjat koka började vi fixa med fisken, kryddade den, smörjde in den med ägg och la direkt på ströbröd men sedan kom jag/vi på att det blir bättre om man har vetemjöl och sen ströbröd på men men, fisken blev god fast vi fick invänta potatisen då det gick väldigt snabbt att steka fisken.
Såsen : blanda ihop creme fraichen och majonäsen, finhacka löken och blanda ner dill, citronsaft och smaka av och tillsätt salt och peppar så mycket som det behövs.
jobbade med Elina och allting blev gott fast vi fick inte med några grönsaker.
(bilden vill inte laddas upp)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar